Jobba hos oss

jagvillhabostad.nu söker praktikant – kommunikatör

Är du intresserad av bostadspolitik och kunnig inom kommunikation? Sök praktikplats som kommunikatör hos jagvillhabostad.nu!

 

 

Bakgrund

Hösten 2016 byter jagvillhabostad.nu sin grafiska profil helt och hållet. Med anledning av bytet av grafisk profil söker vi nu en praktikant som ska utveckla en kommunikationsmanual och -strategier samt ett koncept för nylansering av jagvillhabostad.nu.

Profil vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av eller goda kunskaper inom framtagande av ett varumärkes kommunikationsmanual, bygga hemsidor i wordpress, strategisk kommunikation och strategiskt arbete med kommunikation i sociala medier.

Vi ser att du har erfarenhet av att paketera och kommunicera ett varumärke enhetligt. Du är student eller nyligen klar med din utbildning och det är fördelaktigt om utbildningen är/varit inriktad på kommunikation.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och kan växla mellan högt och lågt arbetstempo då din arbetsbelastning kan komma att skifta under praktiken. Vi ser också att du har god förmåga att ansvara för din egen planering och uppföljning och att du är driven som person.

Meriterande är om du har erfarenhet av bostadspolitik och/eller ideella organisationer.

I din praktik kommer det att ingå:

  • Att ta fram en ny kommunikationsmanual för jagvillhabostad.nu
  • Ta fram koncept för nylansering av jagvillhabostad.nu:s nya grafiska profil
  • Ta fram strategier för jagvillhabostad.nu i sociala medier
  • Bygga jagvillhabostad.nu:s nya hemsida i wordpress
  • Ta fram hisspitch för jagvillhabostad.nu
  • Genomföra en mindre kampanj på sociala medier

Detta erbjuder vi dig

Förutom en kontorsplats på söders mysigaste sekelskifteskontor och 3 härliga kollegor, erbjuder vi dig möjlighet att få praktiskt erfarenhet i att implementera ett förnyande av en etablerad organisations varumärke, arbeta praktiskt med en hel organisations strategiska kommunikation och att få arbeta i en idéstyrd opinionsbildande organisation.

Villkor för praktiken:

Praktiken är på heltid under veckorna 44-51. Vi är dock villiga att anpassa praktikens längd efter praktikperioden i din utbildning.

Startdatum 1 november eller enligt överenskommelse. Praktiken är oavlönad och vi tillämpar 37,5 timmars arbetsvecka.

Du kommer att utgå från kansliet i Hornstull, Stockholm.

Om jagvillhabostad.nu

jagvillhabostad.nu är en partipolitiskt obunden organisation som organiserar och representerar unga vuxna mellan 18 och 35 år som är utan egen bostad och som är bostadspolitiskt intresserade. Vårt mål är att varje ung vuxen skall ha tillgång till sin egen ytterdörr. Vi arbetar genom att organisera unga lokalt samt att lobba mot politiker och andra makthavare på bostadsmarknaden på nationell nivå.

Har du frågor eller vill ansöka?

jagvillhabostad.nu strävar efter att vara en normkritisk organisation. Vi vill synliggöra och bryta de normer och sociala strukturer som finns omkring oss, begränsar oss och styr oss. Vi strävar efter mångfald inom organisationen och välkomnar därför alla sökande.

Vill du ansöka eller har du några frågor om praktiken, maila dina@jagvillhabostad.nu. Märk din ansökan ”Praktikant”. Ansök senast den 20 oktober. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!