jagvillhabostad.nu söker dig som vill engagera dig med oss för en bättre bostadssituation för landets unga!

Vill du engagera dig för att fler unga ska få någon stans att bo? Nu erbjuder jagvillhabostad.nu nya vägar för engagemang.

Under våren kommer två arbetsgrupper att startas upp. Som medlem i arbetsgruppen för Politik och kommunikation kommer du att arbeta med utåtriktat politiskt påverkansarbete. Arbetsgruppen för Innovation och utveckling kommer att arbeta med att utveckla morgondagens bostadslösningar för unga vuxna.

 

UPPDRAG
I arbetsgruppen för politik och kommunikation kommer du kunna jobba med allt ifrån att spåna fram nya kampanjer, ta fram kampanjmaterial för tryck, ta fram digitala kampanjer, å organisationen att synas genom sociala medier, hjälpa till med omvärldsbevakning, av den bostadspolitiska debatten, skriva debattartiklar, svara på remisser eller gå på seminarier.

Genom arbetsgruppen för Politik och kommunikation vill vi skapa en plattform med låg tröskel för dig som vill vara med och hjälpa till att driva vår politik. Vill du engagera dig med oss men exempelvis inte är redo för ett ”bindande åttagande” som att sitta i styrelse lokalt eller nationellt är detta perfekt för dig! Du väljer själv vad du vill bidra med utefter intresse och förmåga. Hur mycket eller lite du vill engagera dig är upp till dig!

UPPLÄGG
Arbetsgruppen kommer främst att kommunicera digitalt via mail och Facebook. Fysiska träffar efter behov och intresse kan förekomma. Som medlem i arbetsgruppen kan du alltså bo vart som helst i landet. Inga förkunskaper krävs.

ANMÄL DIG NU!
Är du intresserad av att vara med i arbetsgruppen? Skicka ett mail med följande uppgifter till aidin.zandian@jagvillhabostad.nu:

  • Dina kontaktuppgifter (namn, ålder, telefonnummer, hemadress & mailadress)
  • Om det är något speciellt du är intresserad av att bidra med till gruppens arbete

*******************************************************************

UPPDRAG
jagvillhabostad.nu har genom frågorna vi driver varit en självklar plattform för unga bostadsintresserade, och särskilt personer som studerar/studerat samhällsplanering eller arkitektur. Flera av våra projekt och bostadskoncept har initierats av medlemmar, till exempel http://snabbahus.nu. Vår ambition är att fortsätta vara ett forum där denna målgrupp kan mötas och bidra till utvecklingen av morgondagens bostäder för unga vuxna.

Syftet med arbetsgruppen är att tillgodose organisationen med expertkompetens inom samhällsplanering och arkitektur. Du kommer som medlem i arbetsgruppen hjälpa jagvillhabostad.nu att utveckla innovativa koncept och metoder inom områden som byggande, bostadsförmedling, stadsplanering och dialogprocesser. Arbetet kommer även att innefatta utveckling av workshopövningar, att ingå i projektgrupp för befintliga projekt samt att ingå i referensgrupper hos våra kontakter inom byggbranschen.

Som medlem kommer du självklart kunna påverka vad arbetsgruppen ska jobba med. Genom våra kontakter inom branschen är målet att förvekliga arbetsgruppens idéer. Vi tror att du som söker har en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom arkitektur, samhällsplanering eller liknande relevant utbildning.

UPPLÄGG
jagvillhabostad.nu är baserade i Stockholm, men vi välkomnar givetvis sökande från hela landet. Gruppens möten kommer att äga rum på Tengboms kontor i centrala Stockholm, men det kommer att finnas möjlighet att delta via Skype.

Arbetsgruppen kommer att ledas av projektansvarig personal på jagvillhabostad.nu:s kansli. Gruppen kommer att träffas vid 6 tillfällen mellan april 2017 – januari 2018. Träffarna kommer att inledas med en spännande föreläsning av någon aktuell person inom bostadssektorn. Innan du söker, se till att göra plats för träffarna i din kalender.

Träffarna sker på kvällstid kl. 17:00-20:00 följande datum: 27 april, 29 maj, 11 september, 2 november, 12 december och 31 januari.

ANSÖKAN
Ansök genom att maila följande uppgifter till maria@jagvillhabostad.nu:

  • En kort motivering till varför du vill ingå i arbetsgruppen
  • Dina kontaktuppgifter (namn, telefonnummer, adress & mailadress)
  • Vilken utbildning du går/har gått

Ansökan är öppen till och med 25 mars. Urval sker genom korta telefonintervjuer under påföljande vecka. Vi söker 7-10 personer. Har du några frågor kontakta Maria på mail eller telefonnummer 0723 034930

*******************************************************************