Vi söker en verksamhetsutvecklare på 50 procent!

Vilka är Jagvillhabostad.nu?

Jagvillhabostad.nu är en ideell organisation som kämpar för ungas rätt till en trygg bostad med schyssta villkor. Vi vill ha en rättvis bostadsmarknad där unga bostadssökandes behov, rättigheter och intressen tas till vara. Därför arbetar vi aktivt med att själva försöka göra något åt bostadsbristen. Vi arbetar med påverkan för att få till en bättre bostadspolitik, med upplysning för att unga ska veta sina rättigheter och skyldigheter på bostadsmarknaden och med konkreta och innovativa bostadsprojekt för att visa vägen för branschen. Vi har runt 1000 medlemmar och lokalavdelningar på sex orter i landet. Vi är religiöst och partipolitiskt obundna.

Jagvillhabostad.nu har ett mycket gott anseende och ett arbete hos oss är en god merit för vidare arbeten. Arbetsplatsen präglas av god stämning, professionalism, öppenhet för förändring och nya idéer och ett brinnande engagemang för bostäder för alla!

Arbetsuppgifter

Vi satsar just nu extra mycket på att  stärka engagemanget i våra lokalavdelningar. Målet är att nå fler aktiva medlemmar, samt skapa mer aktivitet hos dem som redan är aktiva. Under 2021 kommer medlemsutveckling och medlemsvård vara ett av organisationens huvudfokus  och du som verksamhetsutvecklare kommer vara en nyckelperson i det arbetet. Din arbetsuppgifter kommer bestå av :

 • Stödja lokalavdelningarna i vad de vill arbeta med samt i pågående projekt
 • Ta initiativ till och ge förslag på vad lokalavdelningarna kan arbeta med
 • Utbilda aktiva i lokalavdelningarna
 • Rekrytera nya aktiva i lokalavdelningarna
 • Hjälpa lokalavdelningarna att ha sina årsmöten
 • Hantera medlemsregistret och fånga upp intresse för engagemang bland nya medlemmar
 • Skapa förutsättningar för att locka fler medlemmar till vår förening 

Dina kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har:

 • Tidigare erfarenhet av att skapa engagemang i ideella organisationer, gärna från en position på riksnivå eller ett större distrikt gentemot lokala grupper.
 • Tidigare erfarenhet av ideella organisationer

Vi söker dig som:

 • Gillar att ta kontakt med nya människor och skapa bra relationer
 • Kan entusiasmera och inspirera
 • Är lyhörd för människors olika behov och preferenser
 • Är målinriktad
 • Tänker nytt och fortsätter kämpa vid motgångar
 • Har god förmåga att planera och kommunicera både muntligt och skriftligt

Anställningsvillkor och förmåner

Vi erbjuder en visstidsanställning på 50 % till och med 31 december 2021, med goda möjligheter till förlängning åtminstone ytterligare ett år, med start 1 februari eller enligt annan överenskommelse.

För närvarande jobbar vi mestadels på distans hemifrån på grund av pandemin, men så småningom kommer vi att återgå allt mer till att jobba från kontoret vid Odenplan i centrala Stockholm. Du behöver bo i Stockholmsområdet, eller ha goda möjligheter att arbeta i Stockholm åtminstone några dagar i månaden. Tjänsten har målstyrd och flexibel arbetstid – i stor utsträckning på dina villkor, så den går bra att kombinera med exempelvis studier.

Vi strävar efter att vara en jämlik arbetsplats där alla – oavsett könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder – har likvärdiga möjligheter, rättigheter och skyldigheter.

Vi har kollektivavtal, 35 timmars arbetsvecka (som heltid) och generös tilldelning av semesterdagar. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstid. För oss är det viktigt att må bra på jobbet och ha en balans mellan arbete och allt annat i livet!

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och ett personligt brev till förbundschef Björn Lindgren på bjorn@jagvillhabostad.nu. Skriv “Verksamhetsutvecklare” i ämnesraden. Björn kan du också kontakta om du har några frågor tjänsten, via mejl eller telefon 070-3950237. Under jul- och nyårshelgerna kan kansliets svarstider vara längre på grund av ledighet. Sista datum för ansökan är 17/1 2021, men vi kan börja med intervjuer redan innan dess, så ansök gärna redan idag!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn