Sök till våra lokala styrelser 2023-2024

Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad och påverka lokalt – nu söker jagvillhabostad.nu Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Örebro flera personer till styrelsen för 2023-2024. Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig internt!

Genom att vara engagerad i någon av våra lokalavdelningar får du möjlighet att samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och får såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden.

Lokalavdelningarna söker bland annat personer till följande roller:

  • Ordförande
  • Vice ordförande
  • Upplysningsansvarig
  • Medlemsansvarig
  • Kommunikationsansvarig
  • Upplysningsansvarig
  • Sekreterare

Läs mer om de olika uppdragen och ansök via Volontärbyrån. Du kan också lämna din intresseanmälan här.

Tveka inte att höra av dig med frågor till luisa@jagvillhabostad.nu

Facebook
Twitter
LinkedIn