Bli medlem!

Tack för att du vill gå med och stödja oss!

Som medlem stödjer du oss så att vi kan fortsätta finnas och påverka bostadspolitiken. Ju fler vi är som säger nej till bostadsbristen desto mer krav kan vi ställa på politikerna och byggbransch så att de börjar bygga bostäder åt unga.

Det är givetvis helt gratis att gå med i jagvillhabostad.nu.

Klicka dig vidare på den lokalavdelning som samlar medlemmar där du bor.

jagvillhabostad.nu Göteborg samlar alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar i Jönköping, Värmland och Västra Götalands län. Klicka här för att gå med!

jagvillhabostad.nu Malmö samlar alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar i Blekinge, Kalmar, Kronoberg, Skåne och Hallands län. Klicka här för att gå med!

jagvillhabostad.nu Luleå samlar alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbottens län. Klicka här för att gå med!

jagvillhabostad.nu Uppsala samlar alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar i Dalarna, Gävleborg och Uppsala län. Klicka här för att gå med!

jagvillhabostad.nu Stockholm samlar alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar i Gotland, Västmanland, Stockholm, Södermanland, Örebro och Östergötlands län. Klicka här för att gå med!

Vill du engagera dig?

Genom jagvillhabostad.nu kan du förverkliga dina idéer. Vi behöver dig som vill vara med och driva nätverket vidare – bedriva bostadspolitik, realisera idéer, byggprojekt och kampanjer. Maila info@jagvillhabostad.nu för att veta mer!

Vi förmedlar inga bostäder

Vi får ofta frågan om vi har bostäder att förmedla. Tyvärr förmedlar vi INTE bostäder. jagvillhabostad.nu är en ungdomsorganisation som jobbar med att påverka bostadssituationen, vill du hitta en bostad kan du få tips och råd här på vår hemsida under rubriken Tips för bostadssökande.