Vill du kandidera?

jagvillhabostad.nu söker unga vuxna som vill engagera sig för en bättre bostadssituation. Lördagen den 23 mars 2019 väljer vi vilka som ska sitta i styrelsen och leda organisationen ett år framåt. Vill du sitta med som ledamot?

Varför engagera sig i jagvillhabostad.nu? Läs vad tidigare aktiva säger?

Vi i valberedningen ställer inga särskilda krav på kunskaper eller tidigare erfarenhet. Alla i styrelsen kompletterar varandra och ingen kan göra allt ensam. Med det sagt så tror vi inte att uppdraget i förbundsstyrelsen innebär att du börjar från ruta noll, utan att det bygger vidare på tidigare engagemang, utbildning eller intresse.

Uppdraget är ideellt, men förbundet har som grundregel att engagemang inte ska kosta något. Det innebär att vi betalar de flesta resor och andra aktiviteter som ingår i styrelsearbetet.

Vill du söka eller nominera en kompis? Skicka en kort beskrivning av dig själv eller den det gäller, tillsammans med kontaktuppgifter, till valberedning@jagvillhabostad.nu så kontaktar vi er. Valberedningen står även till tjänst för att besvara eventuella frågor.

Nomineringar ska vara inkomna senast lördagen den 9 februari.

// Sebastian Lagunas Rosén och Aidin Zandian, valberedning 2018/2019