Jobba hos oss!

Brinner du för bostadspolitik och ungas rättigheter? Är du fena på att peppa andra till stordåd och uppmuntra engagemang? Vill du jobba i en dynamisk, demokratisk, omväxlande och framgångsrik organisation? Vi vill ha din ansökan!

Jagvillhabostad.nu söker en verksamhetskoordinator. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i tre månader med stora chanser till förlängning. Tillträde omgående. Arbetsort Stockholm.

I arbetsuppgifterna ingår:
– ansvara för kontakter med lokala nätverk
– medlemskontakter och medlemsregisterhantering
– politiskt påverkansarbete
– omvärldsbevakning
– mediekontakter
– skriva debattartiklar, argumentationstexter, informationsmaterial och liknande
– hantera och uppdatera hemsidan
– vara delaktig i de byggprojekt som nätverket driver
– ge tips och hjälp till unga bostadssökande
– gå in som ställföreträdande för verksamhetschefen vid behov

Jagvillhabostad.nu är ett partipolitiskt obundet nätverk av unga bostadssökande som tröttnat på bostadsbristen och som vill göra något åt den. Vi agerar som en service- och intresseorganisation för våra drygt 8000 medlemmar, som främst finns i Göteborg, Stockholm och Malmö. Läs mer om oss på www.jagvillhabostad.nu

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är social och utåtriktad, är kreativ och har en vass penna. Du har ett engagemang för bostadspolitik, bostadsbyggande, stadsutvecklingsfrågor, demokratiutveckling, medborgardialog och ungas egen organisering. Du är pragmatisk och lösningsinriktad, noggrann och metodisk, och har förmåga att engagera och entusiasmera andra. Arbetet innebär resor inom Sverige, och arbetstiden är oreglerad.

Utbildning inom till exempel samhällsplanering, bostadsförsörjning, media och kommunikation eller statsvetenskap är meriterande. Tidigare engagemang eller arbete inom annan intresseorganisation kan vara meriterande. Att vara bostadssökande är såklart inte ett krav, men vi vill att du har erfarenhet av och/eller insyn i ungas situation på bostadsmarknaden.

Lönesättningen är individuell.

Vi berättar gärna mer om tjänsten. Maila till jobb@jagvillhabostad.nu
eller ring verksamhetschef Elsa Reimerson på 0703 016101. Upplysningar lämnas också av representant för styrelsen: Paulina Pilati, paulina@jagvillhabostad.nu eller tfn 0733 961396.

Du är välkommen med din ansökan till jobb@jagvillhabostad.nu, senast den 6 mars. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.