Presskontakt

jagvillhabostad.nu är experter på ungas situation på bostadsmarknaden. Vi ger gärna kommentarer, bistår med fakta och bidrar med ett ungt perspektiv på bostadspolitiken. Tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig

Malva Staaf
Kommunikatör

Kontakta mig för frågor gällande intervjuer och medverkan i media på malva@jagvillhabostad.nu

Om oss

jagvillhabostad.nu är Sveriges enda bostadspolitiska förbund för unga. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och vår verksamhet vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer med hänsyn till klimat och miljö.

Hos oss får du som är mellan 16-30 år en plattform för att påverka bostadspolitiken, utveckla idéer och sprida kunskap om rättigheter på bostadsmarknaden. Vi erbjuder utbildningar och stöd till unga och driver ett aktivt påverkansarbete som en stark röst i bostadsdebatten.

Vårt viktigaste uppdrag är att stå upp för alla ungas rätt till en trygg bostad genom att bevaka och agera utifrån ungas behov, rättigheter och intressen.

Presskontakt

Malva Staaf
Kommunikatör

Kontakta gärna mig för frågor gällande intervjuer och medverkan i media.

malva@jagvillhabostad.nu
073-3163912

Mediekit

Alexander Wilson van Deurs
Förbundsordförande

Ladda ner högupplöst 

Ladda ner högupplöst 

Om jagvillhabostad.nu

jagvillhabostad.nu är Sveriges enda bostadspolitiska förbund för unga. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och vår verksamhet vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer med hänsyn till klimat och miljö. Hos oss får du som är mellan 16-30 år en plattform för att påverka bostadspolitiken, utveckla idéer och sprida kunskap om rättigheter på bostadsmarknaden. Vi erbjuder utbildningar och stöd till unga och driver ett aktivt påverkansarbete som en stark röst i bostadsdebatten. Vårt viktigaste uppdrag är att stå upp för alla ungas rätt till en trygg bostad genom att bevaka och agera utifrån ungas behov, rättigheter och intressen.