Ses vi i Almedalen?

Jagvillhabostad.nu kommer att finnas på plats under hela politikerveckan. Deltar du eller din organisation? Bjud gärna in oss till intressanta seminarier, debatter eller mingel! Är du medlem och vill vara med under årets största påverkansfest? Klart du ska, hör av dig till oss!

Vårt eget schema är inte spikat ännu, men kommer att innehålla minst lika spännande aktiviteter och samtal som tidigare år. Tycker ni att ni borde vara med på något av våra evenemang, eller att vi borde delta på något av era? Kontakta verksamhetschef Elsa Reimerson på elsa.reimerson@jagvillhabostad.nu eller 0703 016101!

Medlemmar som vill följa med jagvillhabostad.nu till politikerveckan i Almedalen kontaktar verksamhetskoordinator My Malmeström-Sobelius på my.malmestrom-sobelius@jagvillhabostad.nu eller 0702 148300.

Väl mött på Gotland i sommar!