Årsmöte 2011

När?
26 mars 2011
kl 10.00-19.00

Var?
HSB på Flemminggatan 41, Stockholm.

Vi bjuder på vegetarisk lunch och fika under dagen. För att kunna fixa lagom mycket mat vill vi gärna att du anmäler om du tänker komma på årsmötet – maila till info [a] jagvillhabostad.nu. Säg ifrån om du är allergisk mot något. Det går såklart bra att komma även om du glömt anmäla dig.

I spalten till höger hittar du årsmöteshandlingarna, med undantag för ekonomisk berättelse, revisionsberättelse samt valberedningens förslag.

För att vi ska kunna ha så konstruktiva och givande diskussioner som det bara går under själva mötesdagen uppmanar styrelsen att alla läser genom dessa i förväg. Har ni några frågor eller rentav förslag på förändringar redan nu maila ordförande siri.andersson [a] jagvillhabostad.nu.

Varmt välkomna till årsmötet 2011, vi hoppas att ni tar tillfället i akt att påverka organisationens framtida arbete!