Boendes i Stockholms län? Belys bostadsbristen genom att bli intervjuad för en uppsats

Bor du fortfarande hemma hos dina föräldrar och skulle kunna tänka dig att ställa upp i en intervju? Organisationen jagvillhabostad.nu blir ofta kontaktade av studenter som ska skriva uppsatser gällande bostadsbrist. Denna gång vill uppsatsförfattaren gärna komma i kontakt med jagvillhabostad.nu:s medlemmar. Ta tillfället i akt och belys bostadsbristen.

Jag heter Sara Sundin och pluggar Psykologi C på Södertörns Högskola. Jag skriver uppsats om vuxenhet och hur det är att som vuxen bo hemma hos föräldrar. Jag söker just nu kvinnor som är 20-25 år och som bor hemma hos ena eller båda föräldrarna i Stockholm. Syftet är att få ett individperspektiv på bostadsbristen och hur unga människor känner och pratar om detta. Namn kommer inte att stå med någonstans i uppsatsen, alla uppgifter behandlas konfidentiellt! Intervjun beräknas ta ca 45 minuter. Kan du tänka dig att ställa upp på en intervju så får du gärna maila mig innan 15 december så skickar jag mer info. Hör av dig på:  Sundin_sara [a] spray.se