Välkommen på invigningen av SNABBA HUS-modulen!

2009 startade två medlemmar i jagvillhabostad.nu projektet Snabba Hus. Syftet med projektet var att undersöka hur man på ett snabbt sätt kunde bygga värdiga och schyssta bostäder för unga bostadssökande.

5 år senare och en massa arbete bakom oss har vi nu nöjet att bjuda in alla medlemmar att se den första Snabba Hus-modulen. Under fyra dagar kommer alla som är nyfikna på konceptet få möjlighet att få titta på den 1:1 bostadsmodul som kommer att finnas på plats i Norr Mälarstrand i Stockholm.

Kort om SNABBA HUS
Snabba Hus är ett bostadskoncept som går ut på att bygga bostäder med hög kvalité och standard på tillfälliga bygglov. Projektet har genomförts i samarbete med Svenska Bostäder, Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Målet är att bygga 1000 nya bostäder inom de närmsta året.

Du kan välja att besöka modulen:
TORSDAG 28/8, kl 13.00-15.00, invigningen.
jagvillhabostad.nu:s ordförande Jenny Holmberg och Svenska Bostäders VD Pelle Björklund är på plats och och berättar mer om SNABBA HUS

LÖRDAG 30/8, kl 13.00 -17.00 Medlemsträff
På lördag är alla jagvillhabostad.nu:s medlemmar särskilt inbjudna. Vi snackar bostadspolitik och spånar fram nya kreativa idéer för att lösa bostadsbristen för oss unga. jagvillhabostad.nu bjuder på alkoholfri dryck och något enkelt vegetariskt att äta.

Vi ses!

Bygg mer!
Bygg nu!