Jagvillhabostad.nu söker medarbetare

Jagvillhabostad.nu söker verksamhetskoordinator
Stockholm
Sista ansökningsdag 2008-06-10

– tjänst som verksamhetskoordinator på 50 procent med möjlighet till heltid, tillträde i september 2008, projektanställning.

I arbetsuppgifterna ingår:
– politiskt påverkansarbete
– omvärldsbevakning
– mediekontakter
– skriva debattartiklar, argumentationstexter, informationsmaterial och liknande
– hantera och uppdatera hemsidan
– vara delaktig i de byggprojekt som nätverket driver
– ansvara för kontakter med lokala nätverk och styrgrupp
– medlemskontakter och medlemsregisterhantering
– ge tips och hjälp till unga bostadssökande

Jagvillhabostad.nu är ett partipolitiskt obundet nätverk av unga bostadssökande som tröttnat på bostadsbristen och som vill göra något åt den. Vi agerar som en service- och intresseorganisation för våra cirka 7200 medlemmar, som främst finns i Göteborg, Stockholm och Malmö. Läs mer om oss på www.jagvillhabostad.nu

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är social och utåtriktad, är kreativ och har en vass penna. Du har ett engagemang för bostadspolitik, bostadsbyggande, stadsutvecklingsfrågor, demokratiutveckling, medborgardialog och ungas egen organisering. Du är pragmatisk och lösningsinriktad, noggrann och metodisk. Arbetet innebär resor inom Sverige, och arbetstiden är oreglerad.

Utbildning inom till exempel samhällsplanering, bostadsförsörjning, media och kommunikation samt statsvetenskap är meriterande. Tidigare engagemang eller arbete inom annan intresseorganisation kan vara meriterande. Att vara bostadssökande är såklart inte ett krav, men vi vill att du har erfarenhet av och/eller insyn i ungas situation på bostadsmarknaden.

Lönesättningen är individuell.

Vi berättar gärna mer om tjänsten. Maila till jobb@jagvillhabostad.nu
eller ring verksamhetschef Tobias Olsson på 0703 01 61 01. Upplysningar lämnas också av representant för styrelsen: Sofia Larsson, sofia@jagvillhabostad.nu eller 0736 67 25 76.

Du är välkommen med din ansökan till jobb@jagvillhabostad.nu, senast den 10 juni. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.