Nya styrelser i Stockholm och Göteborg

Jagvillhabostad.nu Göteborg och Jagvillhabostad.nu Stockholm har haft årsmöten.

Göteborgs styrelse består av Johannes Trotzig, Linda Rosenqvist, Anna Sofia Wannerskog, Lisa Carlsten, Johannes Åsberg och Viktoria Lindén. De kommer framöver bland annat arbeta tillsammans med HSB för att bygga bostadsrätter för unga i Högsbo. I höst planeras referensgruppsmöten där du som medlem kan vara med och tycka. En presentation av styrelseledamöterna och byggprojektet kommer inom kort.

Vill du komma i kontakt med jagvillhabostad.nu Göteborg? Mejla på styrelse.goteborg@jagvillhabostad.nu

Till Stockholms styrelse valdes Mattias Woldu, Tobias Mattsson, Linn Matic, Anders Bergqvist, Ida Larsson och Tobias Häggblom. Närmast i tiden för stockholmsavdelningen ligger referensgruppsmötet för Råckstaprojektet. En djupare presentation av styrelsen och tankarna om verksamheten kommer inom kort.

Vill du komma i kontakt med  jagvillhabostad.nu Stockholm? Mejla på styrelse.stockholm@jagvillhabostad.nu.