Ny ordförande i Göteborg

Jagvillhabostad.nu Göteborg har valt ny ordförande. Viktoria Lindén pluggar till läkare på Göteborgs Universitet och kommer att vara avdelningens ansikte utåt framöver.

– Min ambition är att få fart på Göteborgsavdelningen, med siktet inställt på en ruggigt bra lokal valkampanj nästa år. Just nu håller vi på att arbeta fram det bästa sättet att skapa opinion med hjälp av aktiviteter som våra medlemmar kan haka på. Exakt vad det blir återstår att se, vi lägger en grund som nästa styrelse helt fritt kan bygga vidare på.

Varför är det här viktigt för dig?
– Många unga är omedvetna om sin situation och framför allt om att det inte måste vara så svårt att som ung slå sig in på bostadsmarknaden. Mitt engagemang grundar sig i att jag vet att en förändring till det bättre är möjlig!

Vill du komma i kontakt med Viktoria? Här finner du kontaktuppgifterna.