Kallelse till årsmöte

Tid: Lördagen den 6 mars 2010 klockan 10:00-18:00
Plats: Fryshuset, Mårtensdalsgatan 2-8, Stockholm

Härmed kallas alla medlemmar i jagvillhabostad.nu till årsmöte. Årsmötet hålls lördagen den 6 mars 2010, börjar klockan 10:00 och är förhoppningsvis klart till klockan 18:00. Vi ska vara på Fryshuset, som ligger söder om Stockholm, nära T-bana Gullmarsplan och tvärbanestationen Mårtensdal.

Jagvillhabostad.nu bjuder på lunch och fika under dagen. För att kunna fixa lagom mycket mat vill vi gärna att du anmäler om du tänker komma på årsmötet – maila till info@jagvillhabostad.nu. Lunchen kommer att vara vegetarisk. Säg ifrån om du är allergisk mot något!

Spana in årsmötessidan! Där kan du hitta mer information om att motionera till årsmötet, nominera till förtroendeuppdrag och vilka handlingar som kommer att tas upp.