Är du ung och bostadssökande i Göteborg?

Är du 18-27 år och flyttar runt på korta andrahands-kontrakt? Då vill Utbildningsradion gärna intervjua dig för en tv-serie som ska sändas inför valet i höst. 

Bostadssituationen för unga i Göteborg är under all kritik och vi på jagvillhabostad.nu tycker att det är viktigt att den uppmärksammas. Utbildningsradion (UR) spelar just nu in en tv-serie inför riksdagsvalet i höst och har bett oss om hjälp med att hitta en ung bostadssökande i Göteborg som kan tänka sig att medverka.  I serien tar de upp valfrågor som berör unga och till avsnittet om bostadsproblematiken söker de en ung person som längtar efter ett förstahandskontrakt. 

Inspelningen kommer att ske hemma hos dig i början av mars och ta cirka två timmar. Serien kommer att visas på SVT i augusti/september.

För mer info kontakta Emma Feuk på UR: 0739-097807 eller efe@ur.se