Ny styrelse för jagvillhabostad.nu

Lördagen den 6 mars hölls årsmöte för jagvillhabostad.nu på Fryshuset i Stockholm. En ny styrelse valdes och fick med sig en sprillans färsk verksamhetsplan och politisk plattform att jobba utifrån under 2010.

Till ny ordförande för jagvillhabostad.nu valdes Siri Andersson. Siri satt under 2009 i styrelsen för jagvillhabostad.nu Malmö, och peppar nu för att lyfta sitt engagemang till nästa nivå och leda jagvillhabostad.nu mot nya höjder under kommande verksamhetsår.

Till ordinarie ledamöter valdes Erik Fornander, Fredric Öslöf, Matilda Yvede, Tobias Mattsson, Vanda Kehr och Viktoria Lindén. Till ersättare valdes Jacob Witzell, Danielle Zachrisson och Lisa Carlsten.

Verksamhetsplan, politisk plattform och stadgar kommer att läggas upp på hemsidan så snart årsmötesprotokollet är justerat.

För att komma i kontakt med styrelsen, maila enligt modellen fornamn.efternamn@jagvillhabostad.nu. Du kan också maila styrelsen[a]jagvillhabostad.nu om du vill nå hela styrelsen på samma gång.