Studiecirkel i Umeå

Nu på onsdag den 18 april drar jagvillhabostad.nu i samarbete med Folkuniversitetet igång en studiecirkel med fokus på stadsutveckling.

Lokal är Västerbottensrummet hos Folkuniversitetet, Nygatan 43 (till vänster i receptionen och 1 trappa upp) och vi börjar kl 18.00.

Studiecirkeln kommer att arrangeras 4-5 tillfällen under april-juni och bygger helt på det vi som deltagare tar med oss. Detta betyder att det inte finns någon på förhand bestämd kursplan för studiecirkeln utan tanken är att vi under första tillfället nu på onsdag gemensamt bestämmer innehåll och tillvägagångssätt. Vår förhoppning är att studiecirkeln blir ett tillfälle för den som har ett intresse av stadsutveckling att träffa andra med samma intresse och tillsammans fördjupa sig och diskutera.

Inför starttillfället ombedes samtliga deltagare att fundera över en fråga eller ett exempel inom stadsutveckling som kan ligga till grund för våra kommande träffar under våren. Helt enkelt något som du är intresserad av och vill diskutera med andra.

För vidare frågor kontakta styrelse.umea@jagvillhabostad.nu.

Lättare fika kommer att serveras på plats.

Ni kan läsa mer här.

Varmt välkommen!
Jagvillhabostad.nu Umeå