Ny styrelse vald!

Lina Glans fortsätter som ordförande medan styrelsen som helhet får flera nytillskott. Till revisorer valdes trygga och säkra alternativen Simon Imner och Cattis Carlén. Båda med stor kunskap om organisationen och bostadsfrågorna.

Jagvillhabostad.nu har en nationell styrelse och flera lokala styrelser. Till årsmötet för hela jagvillhabostad.nu väljs den nationella styrelsen och alla medlemmar är välkomna. Lördagen den 23 februari 2013 hölls årsmötet och det blev lite nyheter i organistionen, nya åsikter ska komma, ny och gammal verksamhet och några nya personer.

Nya styrelsen

Nya i styrelsen är Andreas Sjöö, Rebecka Stenkvist, Åsa Zetterberg (ledamöter) och Emil Bergstén (ersättare)
medan Sonja Pettersson (ledamot) och Ylva Trapp och Fredric Öslöf (ersättare) är kvar i styrelsen från tidigare. En lagom blandning av nytt och fraîcht och gammalt och erfaret.

Samma ordförande

Lina Glans kandiderade och valdes om som ordförande för jagvillhabostad.nu:s nationella styrelse.

Trygga revisorer

Till lekmannarevisorer valdes Simon Imner och Cattis Carlén. Simon har tidigare varit ordförande för stockholms lokalavdelning och Cattis har tills nu varit en del av nationella styrelsen för jagvillhabostad.nu.

Upplev hela årsmötet genom sociala medier här >>