My Malmeström-Sobelius lämnar jagvillhabostad.nu

I augusti lämnar My Malmeström Sobelius sin tjänst som verksamhetschef för jagvillhabostad.nu. My har varit i organisationen sedan 2009 och går nu vidare mot nya utmaningar. 

My har varit verksamhetschef för jagvillhabostad.nu sedan 2010 och har lett organisationen under en intensiv utvecklingsperiod. Under Mys år som verksamhetschef har organisationen vuxit, vidgat sitt engagemang i landet, startat upp ett flertal projekt och tagit plats som en av de viktigaste opinionsbildarna inom svensk bostadspolitik.

– Jag är stolt över det arbete vi tillsammans gjort under de senaste fyra åren. Det har varit inspirerande att få leda en så otroligt professionell och lösningsinriktad organisation. Tiden på jagvillhabostad.nu har varit rolig och utvecklande med både stora framgångar och utmaningar, säger My Malmeström-Sobelius.

– Jag och styrelsen är både tacksamma och imponerade över allt det som My har gjort för organisationen, säger Lina Glans, ordförande för jagvillhabostad.nu. Hon har utgjort en stabil grund i verksamheten och varit avgörande för att vi har utvecklats till den viktiga bostadspolitiska aktör som vi är idag. Det har krävt stort engagemang såväl som modiga prioriteringar. Vi önskar henne lycka och framgång i hennes framtida arbete.

Rekrytering
jagvillhabostad.nu söker nu en ny verksamhetschef. Annons och mer information finner ni här.  Sista ansökningsdag är 16 juni 2013.

Avtackning
jagvillhabostad.nu bjuder in till kalas för att tacka av My Malmeström-Sobelius. Vi vill tillsammans med er tacka My för det stora engagemang och hårda arbete hon har lagt ner under sina år i organisationen. Avtackningen kommer att äga rum den 29 augusti kl 17:00. Plats och mer detaljerad information kommer att meddelas senare men ni kan anmäla er redan nu! (länk)

För mer information, kontakta:
Lina Glans
ordförande jagvillhabostad.nu
070-4019043
lina.glans[a]jagvillhabostad.nu