Vi söker ny verksamhetschef

Jagvillhabostad.nu är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för och med unga bostadssökande och andra som tröttnat på bostadsbristen och vill göra något åt den. Jagvillhabostad.nu verkar opinionsbildande, deltar direkt i byggprojekt för bostäder till unga och ger unga vuxna mellan 18-35 år en plattform för att påverka sin bostadssituation och bostadspolitiken i stort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetschefen är organisationens högsta tjänsteperson och arbetar direkt under styrelsen. De främsta arbetsuppgifterna handlar om arbetsledning, personalfrågor, ekonomihantering och organisationsutveckling. Verksamhetschefen har också ansvar för verksamhetens förvaltning och utveckling. Arbetsuppgifterna består bland annat i finansiering, planering, genomförande och uppföljning. Verksamhetschefen leder kansliet och ansvarar för kansliets konstakt och beredning med styrelsen. Kontakt med politiker, myndigheter, samarbetsorganisationer, press och andra aktörer.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av

Ekonomikunskaper och tidigare ekonomiansvarArbetsgivaransvar och arbetsledningOrganisationsutveckling och målstyrningDokumentation, utvärdering, rapportering och strukturLedarskapsuppdragPolitiskt påverkansarbete och kommunikationsarbete

Meriterande

Aktuell erfarenhet av att vara ungKännedom om jagvillhabostad.nuKunskap om och erfarenhet av större bidragsgivare som t.ex. Allmänna Arvsfonden och UngdomsstyrelsenTidigare arbete i ideella organisationerErfarenhet av bostads- och samhällsbyggnadsfrågorErfarenhet av processledning och konceptutvecklingErfarenhet av normkritiskt arbeteErfarenhet av fastighetsutvecklingGod samarbetsförmågaGod förmåga att uttrycka sig i tal och skriftFlexibilitet och lyhördhetTar egna initiativ, självgående

Villkor
Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde augusti/september 2013 med möjlighet till inskolning på deltid i augusti. Individuell lönesättning. Jagvillhabostad.nu har kollektivavtal genom Idea.

Ansökan
Bifoga komplett ansökan inklusive CV, personligt brev om max en sida samt referenser till jobb@jagvillhabostad.nu. Vi har inte möjlighet att behandla ansökningar på annat sätt än via epost.

Sista ansökningsdag 16 juni. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

För frågor om tjänsten eller mer information kontakta jobb@jagvillhabostad.nu eller ordförande Lina Glans på
070-4019043