Debatt om bostäder & t-banan

På måndag den 7 oktober är jagvillhabostad.nu med i en debatt som handlar bostäder och utbyggnaden av tunnelbanan. Tunnelbanan kan snart komma att byggas ut i Stockholm – just nu pågår en förhandling mellan företrädare för regeringen, Stockholms läns landsting och berörda Stockholmskommuner. Om kommunerna lovar att det byggs bostäder vid de nya stationerna, hjälper staten till med finansieringen av tunnelbaneutbyggnaden.

Men hur kommer tunnelbanan gå egentligen? Och hur många bostäder kan det bli i närheten? Och viktigast av allt – vilka bostäder kommer man bygga? Blir det några studentbostäder eller hyresrätter?
 Kom och delta i debatten! Nu på måndag klockan 18.00 på Debaser Medis, Medborgarplatsen Läs mer på Hyresgästföreningen region Stockholm Prat om bostad- om tunnelbanan och bostäderna