Påverka hur framtidens bostad ska se ut, platser kvar!

Imorgon, torsdag den 31/10 hålls en fokusgruppsträff om Snabba Hus, på jagvillhabostad.nu:s kansli i Hornstull, Stockholm. Det finns fortfarande några platser kvar ,ta chansen och var med och påverka hur framtidens bostad ska se ut.

Läs mer om Snabba Hus här 

eller på facebook

SCHEMA & TEMA

Fokusgruppsträff #2 bostaden & trapphuset

31/10 torsdag kl 17.30-20.30 + middag

Vi ska rita, diskutera bostadens utformning. Vi ska även titta på vad som händer när man slår ihop två eller fler moduler. Frågor som dyker upp då; kan man bo 3 personer på 65 kvadratmeter? Räcker det med en toalett , hur mycket förvaring behöver man och vad händer i trapphuset?

 Är du mellan 18-35, anmäl dig till Inga förkunskaper krävs och man får delta på så många möten man vill.

vanda@jagvillhabostad.nu 0723 034 830