Årsmöte 2014

Årsmöte 2014

 

Lördagen den 1 mars  klockan 11.00-17.00 håller jagvillhabostad.nu årsmöte och alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

10.30 fika
10.00-17.00 dagordning enligt stadgarna §7

17.00 -sent Vi lagar och äter middag tillsammans. 

Möteslokalen är Stockholms Byggmästarförenings lokaler på Wennerbergsgatan 10 i Stockholm. Närmaste busshållplatser är Wivalliusgatan (blåbuss 1) och Wennerbergsgatan (buss 62).

Vi bjuder på fika, lunch samt middag under dagen. För att kunna fixa lagom mycket mat vill vi gärna att du anmäler om du tänker komma på årsmötet genom att anmäla dig här. Det går såklart bra att komma även om du glömt anmäla dig.

Resa

Behöver du resa för att kunna komma till årsmötet ska du kontakta verksamhetschef Irma Ortega så snart du vet att du vill delta.  Maila till irma@jagvillhabostad.nu

Varför ska man komma? 

Genom att delta på årsmötet kan man påverka och tycka till om vad jagvillhabostad.nu ska jobba med under verksamhetsåret 2014. Just i år är det extra spännande att vara med i organisationen eftersom det är valår och vi har många förhoppningar på att kunna påverka valet. Ett litet axplock av kommande aktiviteter under 2014 är bland annat att arbetet ska vara fokuserat på opinionsbildning kring rätten till ett eget hem, organisationsutveckling och projektet Snabba Hus.

Praktisk information

Till vänster om den här texten kan du klicka dig vidare till praktisk information om hur man kan motionera, nominera eller ta del av årsmöteshandlingarna. Är du intresserad eller känner någon som vill engagera sig inom organisationen på nationell nivå? Läs särskilt vidare under nominering om vad ett styrelseuppdrag innebär samt hur man kommer i kontakt med valberedningen.  

Har du frågor angående årsmötet 2014? Mejla info [a] jagvillhabostad.nu