jagvillhabostad.nu goes on tour

Lokalavdelning inspirerar lokalavdelning

Bor du eller har du en vän i en stad där vi ännu inte finns representerade och där du tror vi skulle behövas?

I höst kommer jagvillhabostad.nu Stockholm att åka på en turné och besöka ett par av dom städer som vi får tips om. Syftet med besöket är att berätta om hur man aktivt kan jobba och organisera sig emot bostadsbristen och hjälpa till med att starta upp en lokalavdelning.

Så skriv till oss vilka städer du vill att vi besöker och hör av dig till vänner som kan tänka sig vara intresserade av att göra något åt bostadsbristen!

Bor du själv i Sthlm, Gbg, Malmö, Uppsala eller Umeå är du givetvis välkommen att engagera dig i några av våra befintliga lokalavdelningar. Dra iväg ett meddelande till oss så hör vi av oss: styrelse.stockholm@jagvillhabostad.nu

Följ jagvillhabostad.nu Stockholm och få mer info om turnén på Facebook