Bo i SNABBA HUS- Anmäl dig nu!

Vi är väldigt glada och stolta över att vårt projekt SNABBA HUS, i samarbete med Svenska Bostäder,  äntligen börjar bli klart. ​ Konceptet går ut på att  flyttbara hyresrätter byggs på “väntande tomter”. Det vill säga tomter som väntar på detaljplanering eller av annan anledning inte används. Ett tidsbegränsat bygglov gäller som längst i femton år och när bygglovet löper ut kan man flytta de mobila bostäderna till nästa planerade tomt. SNABBA HUS- modulerna går att flytta ett par gånger under sin livstid men målet är förstås att de en dag kan stå kvar permanent. Läs mer om SNABBA HUS och vårt arbete under fliken våra projekt eller på hemsidan www.snabbahus.nu​

​Nu har DU möjlighet att anmäla intresse för de första SNABBA HUS-lägenheterna ​i Västberga.
Lägenheterna om 1,5 rum och kök fördelas enligt ett rullande schema inom åldersgruppen 18-30 år. Totalt bygger Svenska Bostäder 280 lägenheter, varav 278 är 1,5 rok om 31-33 kvm. I fastigheterna finns också två treor om 77 respektive 78 kvm.

All förmedling av bostäderna sköts via bostadsförmedlingens hemsidan.

Läs mer och anmäl dig här. https://bostad.stockholm.se/nyproduktion/snabba-hus/

Skärmavbild 2016-02-22 kl. 16.56.30

Skärmavbild 2016-02-22 kl. 17.06.50