Vanda Kehr slutar på jagvillhabostad.nu

Vanda-KehrIdag är Vandas Kehrs sista dag på jagvillhabostad.nu. Vanda har varit engagerad i jagvillhabostad.nu sedan 2008 då hon först var ordförande i lokalavdelningen i Malmö för att sedan jobba vidare i lokalavdelningen i Stockholm samt styrelseledamot i den nationella styrelsen.

Tillsammans med Anna Svensson påbörjade Vanda 2009 även arbetet med SNABBA HUS och har sedan ett par år tillbaka arbetat heltid som projektutvecklare i organisationen. I maj 2016 flyttar de första hyresgästerna in i de första 280 SNABBA HUS-bostäderna i Västberga.

Vi på jagvillhabostad.nu är väldigt glada och stolta över att ha fått möjlighet att arbeta med Vanda som med sitt skarpa sinne, humor och engagemang med framgång hjälpt organisationen att växa och utvecklas.

Ett stort tack, Vanda, för allt du gjort för jagvillhabostad.nu. Lycka till med allt och vi ser fram emot att ses i andra sammanhang.