Nyhetsuppdatering: vad som är på gång

Verksamheten har efter Almedalsveckan och lite sommarledigt sakteligen börjat komma i gång!

Något försenat kommer snart en sammanfattning av vår vistelse under Almedalsveckan att komma upp här på vår hemsida samt facebooksida. Nu till sensommaren och hösten har vi planer på flera intressanta aktiviteter och evenemang runt om i landet för er medlemmar att delta på. Håll utkik på här på hemsidan, nationellas facebooksida samt våra respektive lokalavdelningars facebooksidor.

Den uppmärksamme kanske har märkt men vi håller på att göra om vår hemsida. Målet är att göra den mer användarvänlig för er medlemmar samt uppdatera den och se över våra listade tips för bostadssökande. Uppdateringen sker i faser och beräknas vara klar till hösten någon gång. I samband med uppdateringen kommer det även bli enklare för oss att uppdatera er medlemmar och följare om vad som är på gång i vår verksamhet.

Nu närmast arbetar jagvillhabostad.nu med att ta fram en kampanj som ska lanseras i samband med högskolestarten. Kampanjen kommer att belysa bostadssituationen för unga och studenter runt om i hela landet. För att kampanjen ska bli så bra som möjligt vänder vi oss till er medlemmar för hjälp. Det handlar både om fysisk närvaro och hjälp men också hjälp digitalt.

Vad det gäller fysisk närvaro önskar vi hjälp med allt ifrån bemannande av bokbord på lärosäten till affischering.

Vad det gäller det digitala behöver vi hjälp med två saker. Det ena är att vi vill få in er medlemmars dåliga eller knäppa bostadshistorier som ska bli till en kampanjfilm. Det andra är att du på lanseringsdagen av kampanjen hjälper till att sprida kampanjfilmen på dina sociala medier-kanaler!

Som medlem väljer du själv vad du vill bidra med utefter intresse och förmåga. Hur mycket eller lite du vill engagera dig är upp till dig. Vi är alltid i behov av medlemmar som vill engagera sig hos oss och det är ett perfekt sätt för dig som vill börja engagera dig men som inte är beredd att ge dig direkt in i ett styrelsearbete.

För att hjälpa till med kampanjfilmen, fyll i detta formulär här, så hör vi av oss om mer info! För hjälp med annat och/eller frågor: maila vår förbundsordförande på aidin.zandian(a)jagvillhabostad.nu. Meddela gärna också vad du kan tänka dig att hjälpa till med.

Tack och ser fram emot att höra från er!