Bli ledamot i jagvillhabostad.nu:s förbundsstyrelse

Vill du vara med och kämpa för att bostadsmarknaden ska bli jämlik och rättvis så att unga bostadssökandes behov, rättigheter och intressen tas till vara? Då är det dig vi söker!

När du är med i förbundsstyrelsen stödjer du jagvillhabostad.nu:s arbete för ungas rätt till ett tryggt boende. I förbundsstyrelsen tas strategiska beslut som påverkar hela förbundet – organisatoriskt som politiskt. Rollen som ledamot innebär ett operativt och varierande arbete där du kan hjälpa till med allt ifrån kampanjer och externa event till att vara en viktig representant för ungas intressen på bostadsmarknaden.

Den 18 juni kommer jagvillhabostad.nu ha ett digitalt extrainsatt förbundsstämma. Detta kommer ske via tjänsten Google Hangouts. Mer praktisk information om hur det digitala årsmötet kommer gå till skickas till den mailadress du anger i nomineringsformuläret som du hittar här: https://goo.gl/forms/2ZCUZUEePJCS5XYu1