Lokalavdelningarna i Göteborg och Uppsala söker nya engagerade!


Lokalavdelningen i Göteborg söker just nu personer som är intresserade av att ta sig an uppdraget som upplysningsansvarig samt kommunikationsansvarig. Intresserad? Kika in deras annonser här:

Lokalavdelningen i Uppsala söker personer som är intresserad av rollen som kommunikationsansvarig. Rollen passar dig som är intresserad av grafisk design, kommunikation och opinionsbildning. Ansök via länken nedan: 

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu får du möjlighet att arbete med praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom kommunikation, projektledning, politiskt påverkansarbete, ledarskap, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit inför framtiden.