Lokalavdelningen i Göteborg rekryterar ny styrelse

Bli en del av Jagvillhabostad.nu:s rikstäckande gemenskap och arbeta tillsammans för alla ungas rätt till trygga bostäder! Göteborgs lokalavdelning rekryterar nu personer till styrelsen. Inga särskilda förkunskaper krävs – bara jämlikhetsengagemang och driv.

Vi söker personer till följande positioner:

  • Ordförande
  • Vice ordförande
  • Kommunikationsansvarig
  • Upplysningsansvarig
  • Medlemsansvarig
  • Sekreterare 

Som en del av styrelsen är du med och leder lokalavdelningens arbete. Du får möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden.

Läs mer och ansök här!