Vi välkomnar vår nya kommunikatör

I januari i år började Malva Staaf hos oss som vår nya kommunikatör, vilket betyder att hon blir en del av vårt kansli och ansvarar för organisationens externa kommunikation.

– Hej Malva och välkommen till Jagvillhabostad.nu. Berätta lite om dig?

Jag har en bakgrund som fotograf och är utbildad i visuell kommunikation. Därefter har jag också läst en master i genusvetenskap och under det sista halvåret gjort min praktik som kommunikatör på en av Sveriges antidiskrimineringsbyråer. Jag brinner för rättvisefrågor, särskilt kopplat till boende och bostad, och jag har ett tidigare engagemang i en av Jagvillhabostad.nu:s lokalavdelningar. Utöver det är jag även engagerad i ett nätverk som jobbar med genus- och utvecklingsfrågor.

– Vad ser du mest fram emot med att jobba hos oss?

Jag ser verkligen fram emot att få lyfta ungas behov och perspektiv på bostadsmarknaden i rollen som kommunikatör och tillsammans jobba för att höras, synas och göra skillnad i frågan. Liksom många andra har jag själv kämpat med bostad och sett hur personer i min närhet på olika sätt drabbats av bostadsbristen och bostadsojämlikheten som råder idag. Det är en tuff verklighet för många unga och därför känns det otroligt värdefullt att få vara en del av Jagvillhabostad.nu:s viktiga arbete framåt!

Ni når Malva på malva@jagvillhabostad.nu.