Lokalavdelningen i Malmö rekryterar – sök till styrelsen 2022-2023

Styrelsen i Malmöavdelningen söker personer som vill engagera sig för alla ungas rätt till trygg bostad och en jämlik bostadsmarknad. Som en del av styrelsen är du med och leder lokalavdelningens arbete. Vi söker personer till följande positioner:

  • Ordförande
  • Vice ordförande
  • Kommunikationsansvarig
  • Påverkansansvarig
  • Upplysningsansvarig
  • Medlems- och rekryteringsansvarig
  • Sekreterare 

Läs med och ansök så snart som möjligt den här länken.

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du praktisk erfarenhet av att arbeta jämlikhet och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden.