Jagvillhabostad.nu träffar HSB Malmö

Nätverket träffade Christel Svensson som är förvaltningschef på HSB Sundsfastigheter för att prata om bland annat bostadsförmedling och deras kommande verksamhet.

HSB Sundsfastigheter förvaltar hyreslägenheter som i första hand tilldelas de som bosparar för att köpa en HSB bostadsrätt. De äger bland annat Turning Torso och vi fick komma upp och kolla på utsikten!

HSB Sundsfastigheter förmedlar i dag sina lägenheter via BoserviceSyd.se men ser gärna en kommunal bostadsförmedling, något de anser skulle underlätta situationen. Eftersom det inte finns en “kö” på Boservice så väljer HSB Sundsfastigheter den bostadssökande som först anmälde intresse på den specifika lägenheten, givet att hon eller han uppfyller kraven.

Deras recept är att erbjuda det goda boendet, med allt vad det innebär i termer av trygghet, service och trivsel.