Var med i fotoutställning!

Vi vill gärna visa för politiker och andra hur många unga bor i dag. Under Almedalsveckan, den stora politikerveckan på Gotland i juli, kommer jagvillhabostad.nu att vara på plats. Där har vi en chans att visa foton på vår utställningsplats för politiker, byggare, andra unga och gotlänningar. Så om du är missnöjd med din boendesituation och känner för att dela med dig – ta ett foto eller två av ditt hem och skicka till oss!

Vi är också intresserade av kreativa lösningar som du kanske har kommit på. Något smart sätt att förvara skorna på, eller någon bra lösning för att få plats med hela ditt liv på 20 kvadratmeter?

Du kan antingen ta nya foton av din bostad idag, leta upp gamla foton från tidigare boenden eller rekonstruera ett boende du har haft och fota det. Kanske har du en kompis som du hellre vill fota – gör det! Helst vill vi ha fotot digitalt (taget med digitalkamera eller ett inskannat vanligt foto), men du kan också skicka in det analogt via posten förstås.

Skriv gärna ett par rader om dig och boendet och skriv också om du vill vara anonym så fixar vi det. Vi vill gärna ha fotona senast torsdagen den 5 juli! Vi lottar ut biobiljetterna bland de inskickade bidragen.

Ring eller mejla Tobias om du har några frågor på 070-6015157 eller tobias@jagvillhabostad.nu