Medlemsmöte 31 oktober!

Välkommen på medlemsmöte i Stockholm! Vi kommer prata om vår verksamhet, om vilka frågor du vill att vi ska driva och du får en chans att träffa andra bostadssökande för utbyte av tips och råd. Vi kommer också redogöra för vårt nya byggprojekt tillsammans med Stockholmshem, där vi ska bygga hyresrätter för unga till en rimlig kostnad. Men främst kommer vi att prata om en workshop som jagvillhabostad.nu håller i där unga och byggbranschen ska mötas för att diskutera ungas syn på boendet och hur man får till en schysst nyproducerad lägenhet som unga vill och framförallt kan efterfråga. Workshopen går av stapeln i slutet av november – mer information kommer om den!

Så välkommen på medlemsmöte!
Var: Norrlandsgatan 7

När: 18.30 onsdagen den 31 oktober.

Har du några frågor, ring Linn på 0702-148300 eller maila linn@jagvillhabostad.nu