Invigning av VillBo-huset!

Huge Fastigheter AB och jagvillhabostad.nu bjuder den 4e december  in till visning av 31 nyproducerade lägenheter för unga vuxna mellan 18-35 år. Inflyttning i december.

Huge är den första hyresvärden i ABC-området som bygger ett “öronmärkt” hyreshus för kategorin unga vuxna. För att flytta in måste du vara minus 35 år, men får bo kvar så länge du vill.
“- Huge öppnade bokstavligen dörren för byggande för och med unga, säger Tobias Olsson, nätverkets chef. Nu har vi projekt på gång i Bromma och i Göteborg och vi söker ett i Malmö. Vi har också initierat ett projekt med unga arkitekter vid ritbordet. Ungas boende har kommit i blickpunkten, det är otroligt glädjande. Nu pratar vi inte längre bara om rimliga hyror utan om boendet i stort, vad som särskiljer och vad unga vill ha.”

 Huset rymmer 31 stycken 1-2 rok och ligger mitt i Huddinge C med perfekt läge till shopping, service och kommunikationer.

Förutom representanter från Huge och nätverket ges även möjlighet att prata med några blivande hyresgäster. Träffa Axel Magnusson, 32 år, som efter tio års flackande äntligen fått ett förstahandskontrakt. Den 17 december flyttar han in i en tvåa på Klockarvägen och får sin första permanenta bostad sedan han flyttade hemifrån i 20-årsåldern.

Välkommen tisdagen den 4 december kl 12-13, Klockarvägen 17, Huddinge C.

12.00: Lunchmacka och dryck serveras i cykelrummet.
12.15: Uno Eriksson, VD Huge Fastigheter och tre generationer verksamhetschefer från jagvillhabostad.nu presenterar kort det unika samarbetet.
12.30: Lägenhetsvisningar! Kolla in de olika lägenhetstyperna: Ettorna (33-36 kvm) kostar
från 3 577 kr /månad och en tvåa (48 kvm) från 4 352 kr/månad.

OSA till info@jagvillhabostad.nu om du vill komma och titta på huset!