Se det var ett riktigt kalas!

Igår bjöd jagvillhabostad.nu tillsammans med Nyréns Arkitektkontor in till releasefest för forskningsprojektet Ungbo. Gäster från byggbranschen, arkitektkåren, regeringen och stadshuset minglade med varandra och med unga engagerade i bostadsfrågorna. Stämningen var god och diskussionerna intressanta. Jagvillhabostad.nu och Nyréns är mycket nöjda med kvällen och hoppas att den leder till nya spännande samarbeten för att knäcka bostadsnöten.

Forskningsprojektet Ungbo har bland annat lett fram till en skrift med 65 tankar om ungas boende. Fakta, tips och bilder har sammanställts till en spännande produkt som hämtat inspiration till form och utförande från Japan. Den finns såklart att få gratis från oss – maila elsa@jagvillhabostad.nu eller ring 0703 016101 så fixar vi det på stubben!