Hej 2009!

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Normal tabell”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;}

Efter ett skönt jullov kör vi nu igång igen, mer taggade än någonsin. Jagvillhabostad.nu rivstartar det nya året med bland annat ett remissvar till utredningen Tillval i hyresrätt (SOU 2008:94), intervjuer för tidningar och TV och möten med politiker och byggföretag.

Allt fler köar för lägenhet i Stockholm. De nya reglerna för andrahandsuthyrning har trätt i kraft. Stockholms bostadsförmedlings vd Per Anders Hedkvist hoppas att den ekonomiska krisen ger hyresrätten ny luft under vingarna och tror på en renässans för hyresrätter. 2009 får en spännande start, och jagvillhabostad.nu ser fram emot att delta i debatten och fortsätta representera unga bostadssökande.

Bli medlem du också! Det är superenkelt, gratis och du behövs. Genom ditt medlemskap får du en plattform för att påverka din och andras bostadssituation och ett nätverk som kan hjälpa dig att realisera dina idéer.

God fortsättning! Nu kör vi så det ryker.