Medlemsmöte inför samrådsmöte

Det börjar närma sig samrådsmöte för vårt byggprojekt i Råcksta.

Ett samrådsmöte är det möte där kommunen och de ansvariga för bygget presenterar projektet för allmänheten. Vi tycker att det är viktigt med en så konstruktiv dialog med alla inblandade som möjligt. I det här fallet handlar det om de boende i området. Vi kommer att finnas på mötet för att informera om jagvillhabostad.nu och varför vi tycker att det är viktigt att det byggs mer för unga.

Måndagen den 24/8 kl 18-20 ses vi, dvs alla intresserade medlemmar, på Norrlandsgatan 7 och förbereder oss tillsammans. Pratar om projektets historia, varför vi vill bygga och hur vi informerar om det på bästa sätt.

Samrådshandlingarna hittar ni här, där finns också en beskrivning av hur planprocessen går till. Kan vara bra att läsa på om ni inte känner att ni redan har koll.

Vi har också sammanställt “Bostadsbyggande for dummies” där du snabbt kan sätta dig in det viktigaste kring ett husbygge. Den hittar du i listan till höger.

Själva samrådsmötet är dagen efter, tisdagen den 25/8 kl 18-21 på Tunets äldreboende i Råcksta (se karta).

Har ni frågor är det bara att ni hör av er!