Tips om spännande seminarier

Torsdagen den 26 november – om precis en vecka – händer det flera lattjo grejer med anknytning till vad jagvillhabostad.nu sysslar med och tycker är viktigt. UN-HABITAT och SKL anordnar ett seminarium om hållbar urbanisering, och Fabel kommunikation håller en konferens om nya metoder för medborgarinflytande.

UN-HABITAT är FN:s organ för boende- och bebyggelsefrågor. På eftermiddagen den 26 november anordnar de tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) ett seminarier om hållbar urbanisering genom lokala myndigheters arbete. Ladda ner inbjudan med information om anmälan och kontaktpersoner här (pdf).

Fabel kommunikation arbetar bland annat med att utveckla nya metoder för medborgarinflytande, och arrangerar den 26 november en heldagskonferens där makthavare, metodmakare och tänkare gemensamt ska försöka svara på frågan: Hur ser våra arbetsmetoder ut för att involvera medborgare i samhällsutvecklingen och lokaldemokratin? Det kostar pengar att delta, men jagvillhabostad.nu står för notan för de medlemmar som vill gå! Kontakta Elsa eller My på kansliet (kontaktuppgifter här) om du känner peppen.