Almedalen 2010: Samtal bland idéerna

Den sista planeringen inför Almedalsveckan pågår för fullt. Idag kan vi presentera en del av programmet på vår plats på Hamngatan: Onsdagen den 7 juli diskuterar vi bostadspolitik med de rödgröna ungdomsförbunden, med de vinnande bidragen från Hemuppgiften som inspiration!

Jagvillhabostad.nu kommer att ha ett tält på Hamngatan, nära Donners plats, tillsammans med övriga arrangörer för Hemuppgiften. Där kommer tävlingsbidrag att finnas utställda och vi bjuder in till samtal bland idéerna måndag, onsdag och torsdag mellan 15 och 17. Efter lunchseminariet, innan före-talet-minglet – kom förbi och lyssna, diskutera, inspireras, upprörs och delta!

Onsdagen den 7 juli klockan 15 pratar vi med Jytte Guteland (SSU), Ida Gabrielsson (Ung Vänster) och Jakop Dalunde (Grön Ungdom). Vi vill gå på djupet inom blocken och ta reda på vad respektive ungdomsförbund vill göra för att lösa bostadsbristen bland unga. Kom, kom, det blir superspännande!