Mer Almedalen!

Måndagen den 5 juli diskuterar jagvillhabostad.nu bostadspolitik med alliansens ungdomsförbund, omringade av buntvis med fantastiska, fantasifulla och framåttänkande förslag från Hemuppgiften – idétävling om ungas boende.

Vi har ju tidigare berättat om vårt tält på Hamngatan, där tävlingsbidrag från Hemuppgiften kommer att finnas utställda och där vi bjuder in till samtal bland idéerna måndag, onsdag och torsdag mellan 15:00 och 17:00. Tiden är perfekt – du har fått macka och nya tankar på ett lunchseminarium, och snart ska du iväg på ett glas bjudvin innan kvällens partiledartal. Platsen är perfekt – mitt i smeten, just vid Donners plats. Upplägget är såklart strålande – intressanta och kunniga aktörer från bygg- och bostadssvängen diskuterar under informella former bostadsbrist, bostadspolitik och bostadsbyggande med varandra och med oss.

Måndagen den 5 juli klockan 15:30 pratar vi med Magnus Andersson (CUF), Linda Nordlund (LUF), Aron Modig (KDU) och Erik Bengtzboe (MUF). Vi vill fördjupa diskussionen inom blocken och ta reda på vad respektive ungdomsförbund vill göra för att lösa bostadsbristen bland unga. Var där eller var fyrkant!