Bidra till Förstudie: Medborgardialog!

Ska du på festival eller besöka något annat sommarevenemang i Göteborg, Stockholm eller Malmö i sommar? Då behöver vi din hjälp!

Vi söker en eller flera personer i varje stad som kan hjälpa oss att dela ut anmälningsblanketter till Förstudie: Medborgardialog under festivaler och andra sommarevenemang i Malmö, Göteborg och Stockholm under sommaren. Ska du på nåt skoj evenemang där unga i åldrarna 16-25 kan tänkas vara? Då hoppas vi att du kan tänka dig att dela ut ett gäng lappar när du ändå är där!

Nedan är några förslag på festivaler och platser där vi tror att unga från Botkyrka i Stockholm, Tynnered i Göteborg och Hyllie i Malmö kan tänkas vara i sommar. Ska du dit och vill ge jagvillhabostad.nu en hjälpande hand? Kontakta Tove på tove.sandstrom(at)jagvillhabostad.nu och berätta var du ska. Har du andra förslag på platser är dom såklart också varmt välkomna!

Händelser och platser i Göteborg och Tynnered:

Göteborgs Kulturkalas (10-15 augusti)
Göteborgs Dans & Teaterfestival (20-28 augusti)
Göteborgs Music Festival (27 juli-1 augusti)

Kommer du kolla på Högsbo Basket:s basketturneringar i Tynnered (v.28-31 & v.34-35), spendera din sommar på 1200kvadrat eller ska du brodera eller rita serier i Frölunda kulturhus under sommaren så vill vi gärna ha din hjälp. Planerar du att gå på Opalkyrkans grillkvällar på söndagarna under sommaren, fika på Café Runda bullen i Tynnered eller att hänga i ladan i Fiskebäcks fiskehamn så kan du också hjälpa till!

Händelser och platser i Botkyrka och Stockholm:

Subtopiafestivalen (2-5 september)
Ung08-festivalen (10-14 augusti)
Stockholm kulturfestival (10-15 augusti)

Hänger du i Ungdomens Hus i Fittja, eller på Ängsbadet i Fittja eller deltar på något evenemang i Botkyrka under sommaren, så får du också gärna höra av dig!

Händelser och platser i Malmö och Hyllie:

Malmöfestivalen (20-27 augusti)
Möllevångsfestivalen (23-24 juli)

Planerar du att delta i någon aktivitet i Holma Aktivitetshus, besöka Sibbarps badplats eller bada från T-bryggan i Ribersborgsstranden, vill vi ha kontakt med dig!

Kontakta oss! Vi behöver dig!

Kontaktperson
Tove Sandström
tove.sandstrom(at)jagvillhabostad.nu
0700 926404