Följ med oss till Almedalen

Nu är det dags för årets Almedalsvecka. Vi har flera egna programpunkter, en hyrd plats och en sjujäkla pepp! Det är dags att anmäla sig för att få åka med!

Våra förväntningar
Att åka i Almedalen är fantastiskt roligt, lärorikt och peppande! Det kan vara bra att tänka på att du under veckan representerar jagvillhabostad.nu. Vi förväntar oss ett aktivt deltagande från dig. Det kan innebära allt från att handla frukostmat och styra upp en grillkväll på plats till att vara aktiv och ställa frågor på seminarier, gå på mingel eller prata ungas bostadssituation. Vi tror att det är bra att majoriteten av deltagarna stannar mer än ett par, tre dagar och kommer därför att prioritera de som kan stanna längst. Men låt inte det hindra dig från att anmäla dig! Självklart ska även du som medföljare också ha förväntningar och ställa krav. Nedan kan du fylla i de tankar du har.

Boende
Jagvillhabostad.nu har hyrt ett hus med stor trädgård och 14 sängplatser, som ligger 13 minuters promenad från Donners Plats.

Resa
För enkelhetens skull bokar vi alla resor från kontoret. Det är därför noga att du fyller i om du har några specifika önskemål vad gäller resan. Till exempel om du behöver vara hemma igen innan en viss tid.

Deltagaravgift
Vi kommer att ta ut en egenavgift på 500 kronor. I den ingår resa, boende samt frukost. För att pressa övriga matkostnader kan de som vill laga mat där vi bor. Det finns också en uppsjö programpunkter under veckan där det kostnadsfritt går att få en bit mat. Deltagaravgiften betalas in på pg 275498-4 senast 21 juni. Märk inbetalning med “Almedalen DITT NAMN”.

Anmälnings- och betaldatum
Anmälningsformulär finner du här. Sista anmälningsdag är 7 juni. Senast den 14 juni kommer du att få besked om du har fått plats. Senast den 21 juni ska du ha betalat deltagaravgiften. I samband med det senare datumet bokar vi också din resa. Senast den 24 juni skickas praktisk information inklusive reseinfo ut.

Under 18 år
Är du under 18 behöver vi få målsmans godkännande på att du deltar. Det är främst för att vi tycker att alla ska kunna följa med, oavsett ålder, men inte har möjlighet att ta motsvarande målsmansansvar för någon under veckan.

Frågor?
Har du frågor eller synpunkter hör av dig till My på 0702-148300 eller Elsa på 0703-016101.