Jobba hos oss!

Vi söker nu en person för ett föräldravikariat med början oktober/november 2011 i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetschefen leder och utvecklar den dagliga verksamheten. Du är styrelsens förlängda arm i organisationen och rapporterar direkt till dem. De främsta arbetsuppgifterna handlar om arbetsledning, personalfrågor, ekonomihantering och organisationsutveckling.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av

Ekonomikunskaper och tidigare ekonomiansvarArbetsgivaransvar och arbetsledningOrganisationsutveckling och målstyrningDokumentation, utvärdering, rapportering och strukturLedarskapsuppdrag

Meriterande

Aktuell erfarenhet av att vara ungKunskap och erfarenhet om statsbidraget, förmedlat genom UngdomsstyrelsenTidigare arbete i ideella organisationerGod samarbetsförmågaGod förmåga att uttrycka sig i tal och skriftFlexibilitet och lyhördhetEngagemang för bostads- och samhällsbyggnadsfrågorKännedom om jagvillhabostad.nu

Villkor

Föräldravikariat heltid. Tillträde oktober/november 2011. Tillgänglig för inskolning på deltid i september/oktober.
Individuell lönesättning. Jagvillhabostad.nu har kollektivavtal genom Idea.

Ansökan
Bifoga komplett ansökan inklusive CV, personligt brev om max en sida samt minst två referenser till jobb@jagvillhabostad.nu. Vi har inte möjlighet att behandla ansökningar på annat sätt än via epost.

Sista ansökningsdag söndag 21 augusti.

Övrigt
Intervjuer under vecka 36.
För frågor om tjänsten eller mer information kontakta jobb@jagvillhabostad.nu eller ordförande Siri Andersson på 0762-015928.