God jul och gott nytt år!

Det har varit ett händelserikt 2011! Bland annat har byggprojektet Björketorpsvägen antagits i Stockholms stads stadsbyggnadsnämnd och bostadsminister Attefall har fått en presentation av våra projekt. Förstudie Medborgardialog och Hemuppgiften har dragits i hamn. Vi har varit på högskolor och universitet för att hjälpa studenter söka bostad samt varit i Bryssel för att presentera vår verksamhet för olika organisationer inom EU. Mer information om vad som hänt under året kommer att presenteras i verksamhetsberättelsen, så håll tillgodo!

Kansliet kommer att ha stängt 21 december – 6 januari, men för brådskande ärenden kontakta verksamhetschefen Stella Papasotiriou på 0702 14 83 00.

Jagvillhabostad.nu vill tacka alla för ett fint år och önska en god jul och ett gott nytt år!