Kallelse till lokalt årsmöte i Stockholm 2012

Söndagen den 5 februari, klockan 12.00-16.00 håller jagvillhabostad.nu Stockholm årsmöte och alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

Möteslokalen är Midsommargården, Telefonplan 3 (Röd tunnelbanelinje mot Fruängen). Vi bjuder på fika under dagen. För att kunna fixa lagom mycket mat vill vi gärna att du anmäler om du tänker komma på årsmötet genom att maila stockholm [a] jagvillhabostad.nu. Du kan också anmäla dig via vårt facebookevent. Säg ifrån om du är allergisk mot något. Det går såklart bra att komma även om du glömt anmäla dig.

Handlingarna kommer upp eftervart i spalten till höger samt på vår årsmötessida

NOMINERA                                                                                                                                                    Alla medlemmar har rätt att nominera sig själv eller andra medlemmar till styrelse, revisor eller valberedning för jagvillhabostad.nu. Är du intresserad av att nominera dig själv eller någon annan? Mejla gärna vår valberedning på valberedning.stockholm [a] jagvillhabostad.nu innan den 29 januari.

MOTIONERA                                                                                                                                                Som medlem har du rätt att inkomma med motioner. Motioner ska komma styrelsen till handa senast en vecka före årsmötet, det vill säga söndagen den 29 januari. För mer information om du vill motionera, läs här.