Kallelse till lokalt årsmöte i Uppsala 2013

Torsdagen den 31 januari kl. 18.00 håller jagvillhabostad.nu i Uppsala årsmöte och du är hjärtligt välkommen!

Torsdagen den 31 januari kl. 18.00 håller jagvillhabostad.nu i Uppsala årsmöte och du är hjärtligt välkommen!

Inför årsmötet 

Möteslokalen finns på Uppsala studentkår (Lauritzenrummet, Övre Slottsgatan 7). Vi bjuder på matigt fika. För att kunna fixa lagom mycket mat vill vi gärna att du anmäler om du tänker komma på årsmötet genom att josefin.furst [a] jagvillhabostad.nu. Säg ifrån om du är allergisk mot något. Du kan också anmäla dig via vårt facebookevent. Det går såklart bra att komma även om du glömt anmäla dig.

Nominera

Alla medlemmar har rätt att nominera sig själv eller andra medlemmar till styrelse, revisor eller valberedning för jagvillhabostad.nu. Är du intresserad av att nominera dig själv eller någon annan? Mejla gärna nomineringar till josefin.furst [a] jagvillhabostad.nu innan den 24 januari.

Motionera

Som medlem har du rätt att inkomma med motioner. Motioner ska komma styrelsen till handa senast en vecka före årsmötet, det vill säga torsdagen den 24 januari. För mer information om du vill motionera, läs här

Handlingar

Handlingarna kommer upp eftervart i spalten till höger på vår årsmötessida. Varmt välkommen till årsmötet 2013, vi hoppas att du tar tillfället i akt att påverka organisationens framtida arbete!  

Vänliga hälsningar

jagvillhabostad.nu Uppsala!